Velkommen til lærer-siden for Geeksters Juleopgaver!

Klik-kopier-og del med eleverne! Super enkelt!

OBS: Der er en uddybende lærer-vejledning nederst på siden.

Intro-video til juleopstart:

Jeg har lavet en intro-video med en SØD NISSE og en intro-video med en NEGATIV NISSE, og du bestemmer selv hvad eleverne skal se :) Introvideoen er frivillig, så hvis man ikke er til dårlig lærerhumor, så kan man springe den over og så bare dele de øvrige videoer-oplæg.

Klik her for at få link til den SØDE nisse-intro

KLIK her for at få link til den NEGATIVE nisse-intro

Her er de 9 video-jule-oplæg, som kan bruges til mundtlig træning og gruppearbejde. I bestemmer selvfølgelig selv rækkefølgen og om I blot "plukker" enkelte oplæg ud :) Nederst under hver video i linket kan du downloade oplægget og evt. printe det ud til eleverne.

Video 1: Klippe-klister-konsulenter (geometri)

Hent oplæg 1 her

Video 2:Julemandens julekugler (geometri)

Hent oplæg 2 her

Video 3: Det perfekte kræmmerhus (geometri: svær)

Hent oplæg 3 her

Video 4: Julemandens store flip (spil) (statistik)

Hent oplæg 4 her

Video 5: Nisse-ræs (spil) (statistik)

Hent oplæg 5 her

Video 6: Nisse-piger vs Nisse-drenge (statistik)

Hent oplæg 6 her

Video 7: Julemandens popularitet (funktioner)

Hent oplæg 7 her

Video 8:Julemandens Slankekur (funktioner)

Hent oplæg 8 her

Video 9: Julenissernes julefrokost (funktioner)

Hent oplæg 9 her

Lærer-vejledning:

Under hver video i linket er der en PDF-fil, hvor oplægget også er i tekst-form, og her findes også spillepladerne der bruges i statistikoplæggene. m.m. Om du printer oplæggene og deler ud til eleverne, eller om de blot får linket til opgaverne, bestemmer du helt selv.

Ellers er det eneste du skal gøre, at klikke på opgave-linksene og så dele disse links med dine elever via MinUdddannelse, Mebook eller hvad I nu bruger på jeres skole :)

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til mig på jesperalbinus@geekster.dk

Hvis du gerne vil se flere Geekster-videoer, så klik her og spørg

endelig løs hvis du vil vide mere om Geekster. Geekster laver video-baserede matematikopgaver, spil, gåder, quizzer og meget andet :)

Alle matematikskolen.dk´s egne

materialer, herunder opgaver, videoer, quizzer og artikler,

er underlagt Copyright og dets gældende regler.

Copyrigth © 2012-2020